Sommarlov!

j Inlägget publicerat:2008-05-31 klockan 10:56:00||Kommentarer (0)
jj
ÄNTLIGEN! Det efterläntade sommarlovet är här. Så himla skönt ska de bli. Bara slappa ,sommarjobba , vara ute och fota , resa , och sådannt.  Är rätt så nöjd med mitt betyg också. Fick ju stipendie i Hälsokunskap. Nu har jag fått stipendie två år , på 5.an och nu på 8.an :') Jag är nöjd över det. Uhh , känns lite skärmmande att börja nian i häst och allting ska väljas var man skall efter nian . Men de ska man inte väll fundera över nu när de är SOMMSRLOV!!

Frissan nästa!

j Inlägget publicerat:2008-05-30 klockan 12:58:45||Kommentarer (0)
jj
Helloj!
Nu är det äntligen sommarlov för min del , imorgon är de avslutning :-) Så himla skönt det skall bli. Idag ska jag till frissan och klippa mig och lägga nya slingor , skojsigt hörrni. Mina gamla slingor har växt ut en del så. Jag har lixom ett problem. Jag vet absolut inte vad jag skall ta på mig imorgon till avslutningen. Shoppade några nya shortor och ett par capri byxor och skor för nån vecka sedan , men ja får bara inte ihop det. Jag är så irriterad på mig själv , för att jag dagen före avslutningen börjar fundera vad jag skall ha på mig , och så har jag INGET verkligen INGET som jag känner för att ha på. Grr! Vad skall jag göra ?? Nån som har tips ??

Header inlaggd.

j Inlägget publicerat:2008-05-28 klockan 18:08:42||Kommentarer (0)
jj
Som ni kanske märker så finns det en header högst upp på min blogg. De är jag som gort den  , jag vet , den är inte världens snyggaste och fantasi . En ganska enklet header är vad jag vill ha , och de har jag fått. Klart att jag jobbar på att få en snyggare. Men nu finns det en header där ialafall , och den är inte suddig som dom andra jag laddar upp varit.Ha lite tålamod så kommer det snart något bättre skall då se.

// Cecilia

Design hjälp!

j Inlägget publicerat:2008-05-28 klockan 16:19:21||Kommentarer (0)
jj
Behöver du hjälp med att få ordning och reda på din blogg ? Då kan jag rekommendera att du tittar in hos Designa din blogg (finns länkad under länkar). Där finns massor med hjälp , tips , ideer och de är nogrannt förklarat. Rekommenderar varmt att du tittar in där även fast du inte behöver hjälp med disign elr. övrigt , du kanske endå hittar nått skojjigt där. Jag kan väll gissa att de är rätt så många som redan vet och har besökt Designa din blogg! De var bara ett litet tips från mig.

Sommarjobb!

j Inlägget publicerat:2008-05-26 klockan 18:34:31||Kommentarer (0)
jj
Idag fick jag mig en trevlig överraskning av mamma. När hon kom hem från jobbet så sade hon att jag kunde få ett sommarjobb. Jag frågade såklart vardå? Jo i byns cafee :') Helt super bra! När att cykla och allting. Skall stå i glasskiosken och hjälpa till att baka , göra semlor , diska och sådannt 5 dagar i veckan , och på helgerna om det behövs. Ska endast (endast och endast) jobba 4 timmar om dagen , ungefär 10.00-14.00 . Vilket är en perfect arbetstid fär mig , då hinner man ännu till stranden efter det och sådär. :-) Super duper! Tjänar ju lite egna pengar också! Vill inte säga hur mycket jag fåt i timmen , men de är hyffsat bra.Antagligen skall jag få vara där hela sommaren , om jag så tycker.Så skönt att ha ett sommarjobb , ÄNTLGEN!

Dålig updatering

j Inlägget publicerat:2008-05-26 klockan 14:53:27||Kommentarer (0)
jj
Hej!
Ursäkta mig för den dåliga uppdateringen här på den senaste tiden. Har verkligen varit lat som inte har skrivit. Men det har varit mycket med skolan , och annat som tagit tid.Men snart är det ju sommarlov så nu skall jag nog hinna skriva. :') Ni får inte glöma bort att kommentera.

Vädret idag hos mig är helt underbart  :-) De är 19 grader vart ute i solen , så skönt. Sommaren är verkligen påväg. Allting blommar och allting känns bara så härtligt. Eller hur ?? Du måste väll bara hålla med ??

//Cecilia

Sommarkänslor!

j Inlägget publicerat:2008-05-20 klockan 18:34:23||Kommentarer (0)
jj
Bilderna är klickbara! Klicka på bildern för att få den i större format!


En bild på en hederrlig maskros.


Krokusar i gräset!


En segelbåt i en sen sommarkväll!


Taxvalp sommaren 2007.

Plocka blommor!

j Inlägget publicerat:2008-05-20 klockan 15:35:47||Kommentarer (0)
jj
Snart ska jag bege mig ut och plocka liljekonvaljer med min farmor (-: Haha! Kommer säkert några bilder på dem senare idag. Semifinal 1 i melodifestivalen kör igång idag också , och på lördag är de den stora finalen i belgrad.  Har du någon favorit bland med bidragen ??

Dagens sista

j Inlägget publicerat:2008-05-19 klockan 20:02:47||Kommentarer (2)
jj

Skriver ett litet inlägg innan jag ska göra mig klar för att lägga mig i min mjuka och sköna säng och läsa några kapitel ur boken Sanne - Gatubarn ,som jag just nu håller på att läsa. Den är jättegripande. Sanne är ett gatubarn i köpenhamn och man får följa med på hennes äventyr. I ena stunden kan man småskratta för sig själv åt hennes lite smågalna ideer och i andra stunden komma på sig själv med att smågråta så som dom behandlar henne. En bra bok ialafall. Intesserad av att läsa den kanske ?? Isåfall heter författaren Mecka Lind . GODNATT PÅ ER!

SÖTA DRÖMMAR - SWEET DREAMS

Ut i skogen!

j Inlägget publicerat:2008-05-19 klockan 14:59:49||Kommentarer (4)
jj
Ja! Snart bär det av ut i skogen. Det är dags för veckans orienterings tärning. Ska bli så himla sköönt att komma ut i skogen och springa av sig efter att ha suttit stilla i skolan hela dagen. Tycker även att jag fått nån ordning på min blogg iallafall.  Några små saker kanske ännu kan fixas , som tex färgen på länkarna och sådannadär små detaljer. Men i det stora hela är jag rätt så nöjd själv. Vad tycker du ?? (-:
Ha det bra så hörs vi!

Dagens bild ....

j Inlägget publicerat:2008-05-18 klockan 15:19:58||Kommentarer (3)
jj
Dagens bild

Körsbärs trädet som blommar på vår gård får bli dagen bild! Denna blir väcker (iaf hos mig) sommarkänslor. (-: Visst är det lite sommrigt med blommorna ??

Header-hjälp!

j Inlägget publicerat:2008-05-18 klockan 14:56:41||Kommentarer (0)
jj

Hej!
Skulle behöva hjälp med att få till en header till min blogg. De jag laddar upp bli jättesuddiga , fast de ser hur perfekta ut i programet jag gör dem i.  Någon som vet vad felet kan vara ? Har du en header till utlottning kanske ?? Då tycker jag du skall ta och skriva de som en kommentar åt mig , så att jag kan delta i din utlottning.
Nu skall jag fortsätta att fixa med bloggen! Känns som jag aldrig kommer bli klar , men men de kommer jag väll nog att bli nångång , förhoppningsvis.

Finally (-:

j Inlägget publicerat:2008-05-18 klockan 14:10:10||Kommentarer (0)
jj
Nu har jag alla mina 10 gånger avkalarde , som vi måste gå i skriftskolan! Jehuu! Inget funderas på att man måste ödsla tid på söndagen på att sitta stilla på en hård bänk i kyrkan. Skönt att ha det undan! Jag håller forfarande på att fixa på min blogg , så du/ni får ha lite tålamod med att se det färdiga resultatet. De är riktigt kul att sitta och pilla med koder och sådär. Ännu roligare är de när koderna funkar som man vill. Jag vill tacka bloggen
http://www.designadinblogg.se/ för all hjälp man kan få därifrån.

Ny blogg

j Inlägget publicerat:2008-05-17 klockan 18:55:34||Kommentarer (0)
jj
Tjenare! (-:
Min blogg är skapad. Nu gäller det bara att få till en snygg header och en passande bakgrund och lite annat tillsnyggat innan jag kan ta itu med bloggande på riktigt.

Ha en trevlig lördagskväll!

Välkommen till min nya blogg!

j Inlägget publicerat:2008-05-17 klockan 18:52:05||Kommentarer (0)
jj