Ingen updatering.

j Inlägget publicerat:2008-09-11 klockan 14:36:14||Kommentarer (3)
jj
Hej på dig!
Hösten är på kommande och jag har fullt upp med annat , och har därför inte uppdaterat. De känns som de finns en massa "ursäkta att jag inte uppdaterat" inlägg. Ush fy. Nu ska jag skärpa mig . Verkligen , jag lovar till 110% denhär gången. Skulle ju vara kul med lite kommentarer av er läsare också . Kanske ? Men nu ska jag nog börja läsa på finska provet snart. Ush! prov , läxor.

Lite småpill kvar.

j Inlägget publicerat:2008-09-06 klockan 17:29:23||Kommentarer (0)
jj
Tjingeling :D
Nu har jag fått någålunda ordning på bloggen. de som fattas är fix med lite färger och en header till bloggen + lite annat finputsat. men i de stora hela så är de klart. Är väll inte helt nöjd kanske men de får duga för en tid framöver iallafall. Hade planer på en anna layout men de funkade inte så jag startade helt från början. Har bara ändra på några småsaker och på färger ock sådär.  Nu har min bloggiver kommit tillbaka när jag fått lite nytt . Ska även lägga in en profilbold nån dag. Ha en fortsatt bra lördagskväll hörrni.

Fix och trix pågår!

j Inlägget publicerat:2008-09-06 klockan 13:51:50||Kommentarer (0)
jj
URSÄKTA RÖRAN HÄR INNE!

Godmorgon!

j Inlägget publicerat:2008-09-06 klockan 07:25:21||Kommentarer (0)
jj
Godmorgon kära läsare!
Idag är de lördag. Vad händer hos er ? Jag sitter här ensamm hemma tills pappa slutar 17 , för att min mamma och lillebror är på fotbolls turnering hela dagen . Så här sitter jag ensamm . Men jag ska nog hitta på nått skoj. Kanske börjar me att möblera om och städa i mitt rum idag också . Vi får se hur jag har iver och ork . Men nu skall jah iallafall äta morgonmål innan min mage svälter och jag med för den delen . Jag fortsätter med fixandet av bloggen idag. Håll utkik.

Ändrar om!

j Inlägget publicerat:2008-09-05 klockan 19:48:00||Kommentarer (0)
jj
Jag ändrar om här inne lite , och ni får ursäkta röran . Blir nog klar i helgen om jag får allt att funka som jag vill. Har ju även rummet som skall möbleras om och städas upp , och en upsats som skall skrivas klart . Så de är lite annat programm också  i helgen . Men de ska nog inte drjöa så länge innan de entrar en ny värld här hos mig, och då är du hjärtligt välkommen tillbaka igen. Men nu kan de vara lite rörigt hår sålänge jag trixaroch fxar med bloggen. Men de stårt ni ut med va ? Ja! Jag visste väll det. Nu skall jag börja maka upp mig från denhär stolen och söka mig i dushen och sen i säng , eftersom jag är himla förkyld och inte världen piggaste just nu efter en ansträngande vecka i skolan. Kl. är ju endå 20.50 hos mig nu så . ( i finland). Hoppas ni får en forstsatt trevlig kväll.

Ingen inspiration.

j Inlägget publicerat:2008-09-05 klockan 14:47:32||Kommentarer (0)
jj

Tjenare!
Jag har slut på inspiration att blogg. Känns inte vårt på någåt vis . Börjar bli trött på min layout också ,  och de känns så himla tråkigt. Ska försöka att få till en som jag är nöjd med.Vi får se hur det går :P Hehe! Sen hoppas jag på att jag kanske skulle vinna nån designtävling jag har detagit i . De skulle inte sitta helt fel . Men de kommernog inte bli så mycket bloggande tills jag har blivit nöjd med bloggen på riktigt.