Mitt stjärntecken

j Inlägget publicerat:2008-07-15 klockan 14:02:55||Kommentarer (1)
jj

VÅGEN


23 september - 22 oktober

Dina bästa sidor


Din förmåga att komma överens med alla människor är verkligen beundransvärd. Du är född till diplomat, hittar alltid bra kompromisser och förstår båda sidorna i alla konflikter. Detta gör dig förstås till en omdömesgill och objektiv rådgivare. Du är alltid rättvis och blandar inte in dina egna känslor i allting. Charmen och förmågan att umgås med folk gör dig populär hos alla. Du har också ett utmärkt sinne för skönhet, för harmoni i färger, former och linjer, och kan skapa en behaglig miljö både på hemma och på jobbet.

Dina sämsta sidor


Säg ordet velighet och alla Vågar känner sig träffade. Du har rätt och slätt svårt att bestämma dig, och när du blir tvungen att fatta ett beslut så lider du svåra kval även om det bara handlar om vilken film du ska se eller vilken jacka du ska ha på dig. Ett annat problem är din rädsla för konflikter. Du vänder kappan efter vinden eftersom du inte vill stöta dig med någon, och det gör att du oftast uppfattas som feg eller falsk. Allt måste vara trevligt i din värld, och det som inte är det stoppar du snabbt under mattan.

Relationer


Inget tecken är så beroende av relationer som Vågen. Du måste leva i gemenskap och närhet för att känna dig fullständig, och du förstår vad en relation kräver i form av anpassning och ansträngning. En VÄDUR är ett intressant val för dig. Ni är mycket olika och det ser du som en utmaning. Dessutom fascineras du av deras rakt på sak-attityd och naturliga självhävdelse. OXEN delar din smak för fina middagar och vackra saker men kan bli för trög för dig i längden - du vill ha mer spänning och stimulans. Det får du av TVILLINGEN, som du brukar vara mycket förtjust i. Ni kan bli mycket lyckliga och leva i stor harmoni. Med en annan VÅG blir det lite för passivt, men LEJONET är en bra partner för dig. Ni strävar åt samma håll och det finns ingen friktion mellan er. Men KRÄFTAN och du brukar ha det svårt med varandra. Du förstår dig helt enkelt inte på Kräftan och det blir snabbt en olustig stämning mellan er. Då är SKORPIONEN mer spännande. Du söker deras sällskap och ni kan faktiskt få det bra tillsammans. Du fascineras av deras intensitet och att de vågar se allt i svart eller vitt. De behöver din objektivitet och känsla för nyanser. JUNGFRUN kan det också gå bra med. Det är inte din idealpartner, men ni brukar hitta fungerande lösningar om det finns en tillräckligt stark attraktion. En Våg och en SKYTT har ett naturligt samförstånd och även med VATTUMANNEN trivs du utmärkt. Ja, det är faktiskt ett av de allra bästa tecknen för dig. Ni har alltid mycket att prata om, är sociala och kultiverade och förstår att uppskatta varandras egenart. STENBOCKEN och du är ett omaka par, det kan skära sig ordentligt och det ganska snabbt. Och så fort ni har rett ut konflikten så uppstår en ny, nej, det blir svårt att stå ut med! FISKARNA är inte heller det bästa valet för dig. Visserligen är ni båda romantiska och idealistiska, men Fisken tycker ändå att du är kylig och du tycker att de är ryggradslösa. Ni vill gärna närma er varandra men hur ni än försöker går det inte. 

Källa  : http://www.pausa.se/stjarntecken.asp?tecken=vagen

DETHÄR HAR ANDRA SKRIVIT
Dethär har Carro sagt

Tusen tack! ska verkligen njuta ;) ha en underbar sommar!!!

2008-07-15 @ 15:14:50
URL: http://carroedlund.blogg.se/

Tyck till om inlägget nedan:

Vad heter du ??:
Kom ihåg mig?

e-mail adress: (publiceras ej)

Din bloggadress/hemsida:

Vad vill du säga??:

Trackback