Stan med mamma!

j Inlägget publicerat:2008-07-31 klockan 17:21:49||Kommentarer (5)
jj
När mamma kom hem åkte vi som planerat in till standför att köpa regndräkt åt mig tills jag skall på kulturkarnevalen och delta i äventyrslabbet , och höra om min collegedräkt kommit till Elmo sport . Men inget av det vi sökte hittade vi istället hittade jag lite annat som jag köpte. Roligt att uppdatera garderoben med lite nytt igen , hehe! Var inte så längesen som jag shoppade . Men jag har ju tjänat när jag jobbat så jag tcker att jag kan kunna mig det jag vill ha.  Här kommer bilder på det jag köpt. Vad tycks ? De mesta var på rea också , vilket var ett stort + , såklart. Alltid roligt när man fyndar . Eller hur ? 

      
    

Prickig väska ?

j Inlägget publicerat:2008-07-31 klockan 07:41:05||Kommentarer (0)
jj
Snart är det ju dags för skolstart och då vill man ju gärna ha en snygg väska . Jag har länge letat efter en over - size väska att ha som skolväska , men inte riktigt hittat nån jag tycky om . Men så hittade jag denhär på en marknad me mormor i sommrats .Så nu undrar jag om denhär prikicka over - size väskan går att ha som skolväska läsåret  08-09 ??

   
Årets skolväska?     Knapp & rep
(Ignorera den suddiga texten , vet inte varför
den blir så vid uppladdning?)

Hoppas ni kan svara på min fråga , kan man ha denna väska som skolväska ? Den är väldigt rymlig innanför med flera fack. Själv tycker jag om den , men är tveksamm . Så jag vill höra er åsikt . Snälla hjälp mig att välja. Vad skall du bära för väska iår till skolan ??

Till skogs!

j Inlägget publicerat:2008-07-30 klockan 17:58:08||Kommentarer (1)
jj

O R I E N T E R I N G ...
Orienterings - tärning stod det på schemat idag ja! När vi kom fram till platsen så bestämmde jag mig för att ta D - bana , tyckte att C - banan blev en aning för svår och lång. D-banan var dock bara 1,3 km så de var inte så långt. Men de räckte till  ,eftersom de var så varmt. Och bra gick det , eller helt okej. Direkt när jag ko hem hoppade jag i en svalkande dush , himla skönt , och nu har jag suttit här en stund och kikat runt på lite bloggar (-: Detta har varit en riktigt slappardag annars , har bara varit hemma. Skönt de också . Tycker man behöver slappa såhär de sista veckorna på sommarlovet. för snart börjar ju alvaret igen  , hehe! Hoppas ni haft en skön dag .

Borgbacken igår!

j Inlägget publicerat:2008-07-30 klockan 09:00:49||Kommentarer (1)
jj
Jag , min kompis Carolina , min lillebror och hans kompis satte oss igår på tåget  , där min moster mötte oss på perrongen . Sedan bärde det av till nöjesfäletet borgbacken . Vi hade väldigt roligt där. Åkade karuseller , gick omkring där och åt Pehmis , och så åt vi på restaurang. Efter att ha gått där från 11.10 till 19.10 så var man ganska trött , och lite vimmelkatig för vädret var ganska varmt , eller inte ganska utan det var varmt . Så de var väldigt skönt att komma hem och få lägga sig i säng , och vakna såhär utvilad 8.00 . Ja , jag vaknade 8.00 fast det känndes som klockan var mycket mera. Hoppas att inte dagen blir lång , för jag har inte lust att göra nånting idag. De är fortfarande sol och varmt ute , så man kanske borde ta sig en tripp till stranden med kompisarna. Men jag känner inbet behov eller lust för det just nu.  Föredrar att vara ensamm :P

Crocs korkodil!

j Inlägget publicerat:2008-07-28 klockan 10:47:24||Kommentarer (0)
jj

C r o c s   k r o k o t i l ... (Foto , Jag)

Solat och simmat!

j Inlägget publicerat:2008-07-27 klockan 18:10:24||Kommentarer (2)
jj

Varit på stranden idag , väldigt skönt . Vattnet var ganska vartm , men var inte i så länge. Solade istället , men tror inte att jag fick nån färg. Mhm! Synd!  Men det var ändå skönt att vara på stranden , och folk  var de inte ont om . De blåste ganska mycket , men det störde inte för det var varmt .Fick även veta att vi har fått biljetter till Diggiloo som går av staplen 9.augusti. Det skall bli hur skoj som helst. Värmen kan bli lite jobbig ibland. Sitter just nu här och har lite småvarmt . Men man skall inte klaga när det engång är fint. Men visst är det lite konstigt. Människan är aldig nöjd , när det är varmt klagar man , när de är klalt kalgar man , när det regnar kalgar man , när det är sol klagar man. Än hur det är så är man aldrig nöjd , om man egentligen tänker efter .

Sista dagen!

j Inlägget publicerat:2008-07-26 klockan 20:01:26||Kommentarer (0)
jj
Äntligen! Nu var jag sista dagen på mitt sommarjobb. Men ush vilken jobbig dag. Jag har sjuka handleder efter att ha rullat alla glassar idag. Det var massro med glass-människor idag. men men , det gick nog bra. Vi var ju två , men lite jobbigt var det nog. Min kompis kom förbi glasskiskoen idag och frågade om vi skulle fara och simma sen när jag slutat jobbet. Javisst! Själklart hänger jag med . Så när jag kom hem vilket var 16.15 ungefär  åt jag mat , packade kassen och vilade en stund för att 17.30 bege mig av med cykel till stranden. Och nu är jag hemma, kom hem typ 20.15 , då tar det en stund att cyckla frå stranden. Men de var verkligen skönt att slappna av på strandn , himla skönt var det i vattnet också.  Nu är jag ganska utmattad efter en lng dag i det soliga & varma vädret med mycket stress , nästan för mycket. Somsagt så nu ska jag j u inte på jobb mera  ,vilket är lite skönt .

Imorgon är planerna att åka till gudmor , för att simma och sola. Etfersom dom har lovat fint väder imorgon också. Hoppas det stämmer. Njut av sommaren och den ärgliga solen , det är inte så länge den varar. Nu blir det att hoppa i dushen. Tjingeling.

Smörgåstårtmästare!

j Inlägget publicerat:2008-07-25 klockan 17:04:30||Kommentarer (0)
jj
Halloj!
Varit på jobbet till 17 idag . Jag har lagat 2 smörgåstårtor idag , de var verkligen skoj att fö göra dem. Hehe! Gorde en liten skink och en liten fisk - smörgåstorta.  Blev nöjd med dem också :-) Tyckte själv att dom såg helt bra ut. Imorgon är det sista dagen för mig på cafet. Men de kommer inte bli nån lung sista idag , eftersom de är byns dag  , alltså byn där jag bor har programm hela dagen . (tex. musik , torg , uppträdanden , mm). Så det kommer vara fullt på på cafet. Som tur är så kommer vi att vara fyra stycken på jobb , så de blir inte så himla stressigt som om man bara skulle vart två eller tre. Vi hoppas det går bra .

Det jag ser mest framemot nu är nog dagen på borgbacken med min kompis , dennis och hans en kompis , och min moster. Det kommer bli otrorligt kul . Vi skall åka karusller tills vi kollapsar , nej nej där skoja jag. Men ku l kommer det bli.  Fast jag får vänta några dagar på den dagen :P Vi far i tisdag . De är endå int så jättelänge dit. Tiden går ju så fort nuför tiden så .....

Jobbar hårt!

j Inlägget publicerat:2008-07-24 klockan 16:16:31||Kommentarer (2)
jj
Jag har inte hunnit uppdatera bloggen sen i tisdags pga. av att jag har varit på jobb lite extra de senaste dagarna. Men de är bara bra , nu såhär i slutet så tjänar man ju lite mer :P Har bara 2 dagar kvar av mitt sommarjobb. Känns rätt skönt. Sen har jag två veckor ledigt innan skolan börjar igen , den 12. augusti. Men före det så händer det mycket. Skall till borgbacken , till min gudmor och på KK , och på Diggiloo me min kaveri. Massor av roligt att vänta men andra ord.  Skall försöka bli bättre på arr uppdatera. Skriver nog en gång ikväll ännu , tror jag . De skulle vara roligt om ni läser (de få som läser) skulle kommentera också . Men nu ska jag nog klicka mig runt i lite bloggar. Tjingeling. Ha de bäst!

Shopping igår!

j Inlägget publicerat:2008-07-22 klockan 15:50:09||Kommentarer (1)
jj
När jag kom hem från jobbet igår åkte hela fimljen för att shoppa :-) Kuligare än kuligast. Först hittade jag ingenting , väldigr tråkigt. Hade bara köpt en kofta på H&M när vi gick på restaurang för att äta. Mums! Jag år chicken natchos.Dev var verkligen gott. Efter att vi ätit klart så gick vi ännu en stund , och då hittade jag lite till.  Jag fick stipendie i hälsokunskap när vi hade avslutning och de var ett köpkort till alla S-kedjor  , och till de hör tex. en modeaffär Sokos. Köpkorttet var på 50 euro ( ca. 500 kornor) , så de shoppade jag loss för i sokos.Dethär köpte jag igår , + ett par skor jag inte fota.

   

Luftballongen Cramo!

j Inlägget publicerat:2008-07-20 klockan 18:33:57||Kommentarer (2)
jj
Igår (lördags) när vi kom hem från min mosters 30-års fest så såg vi säkert 5 luftballonger.  Vi stannade , för att jag skulle kunna fota en . Själv blev jag rätt nöjd med resultatet. Cramo stog det på luftballogen , så jag har gett den namnet Cramo. Luftbalogen Cramo  , en röd och stor luftballong. Men Cramo var inte den största , det fanndes en grön-vit randig som var ännu större. , som vi såg . Den höll på att stiga , så den fick jag inga bild på .  Här nedan är bilden på luftballongen Cramo. Hejja Cramo! Värre fart på. HahaLyx med våfflor!

j Inlägget publicerat:2008-07-18 klockan 17:39:25||Kommentarer (4)
jj
Åh! Min mamma , världens bästa mamma. Hon har stekt våfflor , mums!  Så nu sitter jag här och mumsar i mig våfflor med jordgubbar och grädde. De är himelskt gott.

Nu är det helg!

j Inlägget publicerat:2008-07-18 klockan 16:41:45||Kommentarer (0)
jj
Helgen är här. Så himla skönt. Har varit på jobb hela veckan . Idag blev det två timmar extra pga. mycket folk + beställningar  , men de gorde inget.  Tjänade ju extra pengar så. Har inga speciella planer för resten av dagen . Bara njuta och ta det lungt. Imorgon skall vi på min mosters 30-års fest. De kan bli trevligt.  Några andra planer för helgen har jag faktiskt inte. Men  jag tycker inte att man behöver göra nått hela tiden. Man behöver unna sig tid för sig själv också. De är verkligen skönt nu när de är sommar , man kan bara vara för sig själv och läsa , blogga , och ha det skönt.

Vad väljer ni hemmakväll/party med vännerna ?

Ha en bra dag!

j Inlägget publicerat:2008-07-18 klockan 08:25:17||Kommentarer (3)
jjBoring time!

j Inlägget publicerat:2008-07-17 klockan 15:57:25||Kommentarer (0)
jj
Jag har trååkigt. Någon annan som har känt dendär känslan då man inte har en aning om vad man skall göra , man har inte lust att ringa någon eller nått . Man bara sitter framför datorn och lösläser nån blogg tills man märker att klockan blivit mycket och man borde gå isäng för att orka med nästa dag. Låter det bekant ? Så känner jag just nu , har trååkigt och vet inte vad jag skall hitta på. Kanske tar kameran med mig och går ut en sväng. Fast de är vått och kvavt där ute , men ja. Så får de bli. Så tjingeling. Nu beger jag mig ut. 

Vad gör du idag ??

Otur eller ?

j Inlägget publicerat:2008-07-16 klockan 18:44:15||Kommentarer (1)
jj
Som jag skrev i förra inlägget tog jag kameran med mig och gick ut . Och gissa vad som hände ? Jo , jag han ta en bild så var akon i kameran slut. Typiskt! Jag har inte köpt flera akon , kanske borda göra det.  Men detta är väll min vanliga tur , eller otur. Så det blev inte många bilder . Får ta en foto trip imorgon igen , med laddad kamera . Obs obs! Laddad kamera denhär gången , så att de blir några flera bilder än bara en . Well well  , värre saker har väll hänt.

Jag är på shoppinghumör nu . Men jag ska spara pengar , det har jag besämmt. Får se senare i slutet av augusti eller tidigare av augusti om jag kanske kan ta en shopping runds någon dag , för det skulle verkligen behövas. Man vill ju ha nya och fräsha kläder tills skolan börjar. Men de är ju ännu varmt i augusti så då kan man ju ha typ "sommarkläder"  på ännu. Jag skulle behöva ; hupparin , byxor , linnen , sockor , tröjor , ja listan kan göras lång. Ni vet när man känner att man behöver/vill köpa allting nytt nästan.  Åh! Jag skulle så jättegärna vilja ha en walkin closet , ni vet en garderob man kan gå i . Nej nu drömmer jag mig bort igen. Back to the reale life. Jag går nöja mig med min garderob , och dess inehåll. De räcker gott och väl.W a l k i n   c l o s e t

Ut med kameran!

j Inlägget publicerat:2008-07-16 klockan 13:49:22||Kommentarer (0)
jj
Tjingeling :P
Vädret , ja de ändrar från ena minuten till den andra. Verkligen ! Imorse när jag bestämmdevad jag skulle ha på mig så var de kallt  , mulet och regnsjukt. Och nu lyser solen och de är varmt och himlen är nästan blå.  Detta kan man kalla variation.Men vad är bättre än det. Bara bra. Nu skall jag nog bege mig ut en sväng med kameran och fota lite. Ska ta vara på det fina vädret så länge de varar. Vad gör ni idag ?

Tidig morgon.

j Inlägget publicerat:2008-07-16 klockan 07:13:37||Kommentarer (1)
jj
Här sitter jag , trött med endå pigg  . Vaknade redan 06.57 så jag tog tidningen och läste den . Sen när jag läst den så satte jag på datorn och har nu kollat runt på lite bloggar.  Det är nästan mörkt ute  , kommer nog att börja regna idag.  Himlen är går och det blåser kallt. Ush! Inga varma sommardagar med sol och bad. Blir jobb idag också , (-: Så skönt att ha något att göra på dagarna. När de inte blir några strand dagar med vännerna. Måste nog masa mig upp från stolen och vidare till köket för att äta morgonmål , och sedan börja göra mig klar. Nu ska jag göra min mage glad , så tijneling. Vi hörs. Ha en bra dag.

Fågelstackaren!

j Inlägget publicerat:2008-07-15 klockan 18:24:32||Kommentarer (0)
jj
I söndags när vi var och metade så hittade vi en fågelunge som lågb under stängslet kring trädgården till sommarstugan . Farmor tog upp den och konstaterade att den inte ha nått fel så hon hade den i en buske , men efter en stund så rammalde den ner. Hoppas mamman komm till den sedan. Här är iallafall en bild på den lille fågeln.


 L i l l a   f å g e l   b l å  ...

Mitt stjärntecken

j Inlägget publicerat:2008-07-15 klockan 14:02:55||Kommentarer (1)
jj

VÅGEN


23 september - 22 oktober

Dina bästa sidor


Din förmåga att komma överens med alla människor är verkligen beundransvärd. Du är född till diplomat, hittar alltid bra kompromisser och förstår båda sidorna i alla konflikter. Detta gör dig förstås till en omdömesgill och objektiv rådgivare. Du är alltid rättvis och blandar inte in dina egna känslor i allting. Charmen och förmågan att umgås med folk gör dig populär hos alla. Du har också ett utmärkt sinne för skönhet, för harmoni i färger, former och linjer, och kan skapa en behaglig miljö både på hemma och på jobbet.

Dina sämsta sidor


Säg ordet velighet och alla Vågar känner sig träffade. Du har rätt och slätt svårt att bestämma dig, och när du blir tvungen att fatta ett beslut så lider du svåra kval även om det bara handlar om vilken film du ska se eller vilken jacka du ska ha på dig. Ett annat problem är din rädsla för konflikter. Du vänder kappan efter vinden eftersom du inte vill stöta dig med någon, och det gör att du oftast uppfattas som feg eller falsk. Allt måste vara trevligt i din värld, och det som inte är det stoppar du snabbt under mattan.

Relationer


Inget tecken är så beroende av relationer som Vågen. Du måste leva i gemenskap och närhet för att känna dig fullständig, och du förstår vad en relation kräver i form av anpassning och ansträngning. En VÄDUR är ett intressant val för dig. Ni är mycket olika och det ser du som en utmaning. Dessutom fascineras du av deras rakt på sak-attityd och naturliga självhävdelse. OXEN delar din smak för fina middagar och vackra saker men kan bli för trög för dig i längden - du vill ha mer spänning och stimulans. Det får du av TVILLINGEN, som du brukar vara mycket förtjust i. Ni kan bli mycket lyckliga och leva i stor harmoni. Med en annan VÅG blir det lite för passivt, men LEJONET är en bra partner för dig. Ni strävar åt samma håll och det finns ingen friktion mellan er. Men KRÄFTAN och du brukar ha det svårt med varandra. Du förstår dig helt enkelt inte på Kräftan och det blir snabbt en olustig stämning mellan er. Då är SKORPIONEN mer spännande. Du söker deras sällskap och ni kan faktiskt få det bra tillsammans. Du fascineras av deras intensitet och att de vågar se allt i svart eller vitt. De behöver din objektivitet och känsla för nyanser. JUNGFRUN kan det också gå bra med. Det är inte din idealpartner, men ni brukar hitta fungerande lösningar om det finns en tillräckligt stark attraktion. En Våg och en SKYTT har ett naturligt samförstånd och även med VATTUMANNEN trivs du utmärkt. Ja, det är faktiskt ett av de allra bästa tecknen för dig. Ni har alltid mycket att prata om, är sociala och kultiverade och förstår att uppskatta varandras egenart. STENBOCKEN och du är ett omaka par, det kan skära sig ordentligt och det ganska snabbt. Och så fort ni har rett ut konflikten så uppstår en ny, nej, det blir svårt att stå ut med! FISKARNA är inte heller det bästa valet för dig. Visserligen är ni båda romantiska och idealistiska, men Fisken tycker ändå att du är kylig och du tycker att de är ryggradslösa. Ni vill gärna närma er varandra men hur ni än försöker går det inte. 

Källa  : http://www.pausa.se/stjarntecken.asp?tecken=vagen

Smultron!

j Inlägget publicerat:2008-07-15 klockan 07:27:41||Kommentarer (5)
jj
T r e   s m u l t r o n ...


Smultron är söta och goda , eller vad tycker du ?!Visst är det lockande ??

Det blev en konstig oskärpa i bilderna , men jag vet inte. Jag tycker det ger mera känsla åt bilderna. Har jag helt fel ?

Regn och rusk!

j Inlägget publicerat:2008-07-14 klockan 19:36:46||Kommentarer (0)
jj
M y s v ä d e r ...
När jag slutade jobbet idag klockan 14 så började det regna , och nu regnar de fortfarande och är mörkt ute. A kom till mig vid halv tte tiden , som tur var. Annars hade tiden blivit lång i detta väder. Vi har basra pratat , spelat kort , backat muffins , sett lite på film. Riktigt mysvädre är dethär.  Men visst är det bra med regn också. Inte gör det mig nått att det regnar. De är bara mys.  I en viss mäng då ja.  Hoppas  på att dee snart blir bättre väder , de behöver ju inte regna hela tiden endå.  Snart skall jag mysa ner mig i sängen och läsa klart min bok jag håller på med.  Tjingeling.  Ha de så bra.

Meta idag!

j Inlägget publicerat:2008-07-13 klockan 10:13:47||Kommentarer (0)
jj

Idag skall jag och min lillebroro åka och meta med farmor och hennes Sambo. De skall bli riktigt roligt. Hoppas på att vi har fiskelycka och lyckas få upp nån fisk. De såg lite dåligt ut när vi vaknade då vädret var väldigt mulet och regnsjukt , men nu ser de ut att klarna lite , jippie!  Vi metar ju bara på skoj . Kanske jag lyckas få nån bra bild också. Måste ta kameran med mig . De finns näckrosor där så de kanske jag fotar . Bilderna kommer isåfall senare idag.

Min katt!

j Inlägget publicerat:2008-07-12 klockan 19:24:21||Kommentarer (0)
jj
Här kommer ett inläggg tillägnat min katt , Simba. Hon är världenb sötaste och goaste katt. Man kan alltid söka tröst hos henne , burra ner sig i hennes mjuka och tjocka päls ,  eller bara gosa med henne i sängen en kall söndagsmorgon. Historien om hur de kom sig att Simba just kom till oss är en annan historia :P De var så att mammas arbetskompis hade fått kattungar , 4 stycken. Men alla var bortlovade. Men de var en kattunge som dom som sulle ta den inte hade varit och sett på den och inte alls visade nått mera intresse så vi kunde få ta den , sa mammas arbetskamrat.. Vi hade aldrig funderat på att skaffa en katt , eller nått annat husdjur , då mamma inte visste om hon var allergisk . Men så föll jag och mamma för en av dedär kattungarna , den var så himla söt och liten. Min lillebroro ville och gärna ha de lille spöket , men pappa han var av andra åsikter. Han ville inte ha en katt . Åh vad de var jobbigt dedär veckorna innan han gav med sig och sa att vi kunde ta dendär katten. Vi var och se på den många gånger innan den dagen kom då vi fick ta hem den , äntligen. De var nog en himla tur att vi fick ta dendär katten. Och pappa  , ja han tycker så om katten han också. Här kommer lite bilder på min guldklimp. 

     

  

Lördag - storstädning!

j Inlägget publicerat:2008-07-12 klockan 09:11:44||Kommentarer (1)
jj
JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes

 .... på dig du! Idag är de lördag , och jag har ledigt från jobbet. Har bestämmt mig för att storstäda mitt rum . Förra gången jag städade blev de bara att plocka undan , inte dammsuga eller reda upp i hyllorna eller klädskåpet. Men det skall jag göra idag. Mitt rum skall bli som nytt igen. Kanske jag bore äta morgonmål först innan jag börjar städa . Ja , de kan no vara en bra idee. Så nu skall jag bege mig till köket för att äta liten innan jag tar itu med städningen för idag.  Jag måste nog sätta igång nu så att jag bli färdig idag . Ha en underbar lördag.

Ringaren i Notredame!

j Inlägget publicerat:2008-07-11 klockan 19:17:15||Kommentarer (2)
jj
T e a t e r n   R i n g a r e n   i   N o t r e d a m e  ...
Igår var jag och mamma på Raseborgs sommarteater , Ringaren i Notredame! Den var superbra.  En av mina klasskamrater var med i teatern också .Min kamera hade jag med mig , och jag fick faktiskt några riktigt hyffsade bilder. Vädret undert teatern var fint med väldigt kallt. Solen lös och de var inte många moln , men inte heller många grader.  De var verkligen en sevärd teater. De var iallafall en trevlig kväll. Här kommer då lite bilder från teatern.
De är sträng cpoyriht på dem!Hela teatergänget              

     

Godmorgon!

j Inlägget publicerat:2008-07-10 klockan 07:40:10||Kommentarer (2)
jj
G o d m o r g o n ...
Har ni sovit gott ? De har jag gort . Nu sitter jag här och avnjuter mitt morgonmål som består av rostat rågbröd med ost och gurka på , ett glas mjölk , och en yoghurt. Riktigt gott. Mums.  Kl 10.00 skall ja vara på jobbet .  Det kommer nog bli en lung dag igen , för vädret är mulet och kallt. Men några glassar säljer jag säkert endå .  Ikväll skall jag och mamma på teater , Ringaren i nottredam. De är årets sommarteater :-) Ska bli trevligt.

Vad gör du idag ?

En ny dag!

j Inlägget publicerat:2008-07-09 klockan 07:28:15||Kommentarer (0)
jj

E n  h ä r l i g  d ag ....
Solen lyser , himlen är klarblå , de är redan 15 grader varmt i skuggan och klockan är bara 8.25 (i finland). Detta kommer bli en härlig dag.  Kommer nog att vara mycket glassköpare i glasskiosken idag , så jag får säkert fullt upp att göra. Men de är bara roligt att ha något att göra . Igår var de lite folk igång på cafet och då blev det lite långtråkigt.  Hoppeligen är det mera folk idag  , när vädret är bättre.  Jag får nog ta tillbaka det jag skrev i mitt förra inlägg , för nu är sommaren här iallafall för en dag (-:

Dushen väntar på mig , måste nog hoppa in i dushensnart. Sen klä på mig och göra mig klar , och sen kanske jag hinner fota lite också , om jag är riktigt snabb. Men de blir bara på gården isåfall , för klockan 10 skall jag vara på jobbet. Hoppas dagen blir härlig för er också. Vad skall ni hitta på idag ? Hoppas ni får en underbar dag allihop.

Soliga sommarhälsningar , Cecilia.
Ps. Detta är
mitt 50 inlägg i bloggen! Yipii!

Vart är sommaren ?

j Inlägget publicerat:2008-07-08 klockan 18:42:55||Kommentarer (0)
jj
S o m m a r e n ...
De är mellan 12-15 grader och mulet , blåser , ser regnsjukt ut och ibland är de åska i luften. Kan man kalla de sommar ? Nej det tycker jag inte. Englit mig är sommar då de är mellan 20 . 25 grader och man kan ligga på stranden , njuta av glassen i solen , vara med kompiarna på cykeltur. Men de har inte blivit mycket träff med kompisarna för min del. Har ju jobbat och sen har jag inte tycky att jag vill ringa dem. Har faktiakt inte träffat dem på hela sommaren. Endast på skribalägret somn var en vecka  ,då var vi ki tillsammans natt och dag typ.  Jag vill ha riktigt sommar nu. Men den kommer väll sen när skolan börjar och man får sitta inne och pinas. Det skulle inte förvåna mig.Vart är sommaren ??

Dagens fotorunda!

j Inlägget publicerat:2008-07-07 klockan 18:03:12||Kommentarer (1)
jj
F O T O R U N D A .....
Jag gick ut för att fota lite idag .  Hittade inte så mycket att fota , men några bilder blev det iallafall. Ska nog börja bli lite aktivare med att fota. Har verkligen blivit lite lat med det , på sista tiden.  Men men här kommer iallafall bilderna från dagens lilla fotorunda. Kommentera gärna!

Bilderna är i miniatyrformat. klicka för att se dem större.


              

Städning nästa!

j Inlägget publicerat:2008-07-07 klockan 13:30:59||Kommentarer (1)
jj
Tjingeling!
Måste ta itu med att städa mitt rum nu . De ser ut som en atombomb skulle slagit ner , minst. Skrivbordet är så proppfullt med saker att inte mera får plats, väskan från mommo är halvt ouppackad , sängen obäddad. Dags att få ett snyggt och redigt rum igen. Om jag riktigt har ivern uppe kanske jag dammsugar , städar klädskåpet , reder upp på hyllorna  och torkar lite damm. . Men vi får se , jag måste ju komma igång först kanske. :P Haha.  Vädret är mulet och inte sådär jättevarmt , perfekt dag  för att städa. Oftast brukar man ju dra igång med städningen när de är som alldra varmast och man helst av allt skulle vilja ligga ute i solen , iallafall jag . Hur är det med dig ?  Nu ska mitt rum förvandlas till ett helt nytt .

Nya mobilen!

j Inlägget publicerat:2008-07-06 klockan 18:51:25||Kommentarer (2)
jj
I tisdags när jag cycklade till jobbet föll min mobil ut från fickan , uups! Men som tur hände inget med den  , trodde jag. Senare på dagen när jag skulle ringa till mamma för att berätta att jag och min kompis fått plats i KK , så funkar de inte att ringa. Man hör inget . Jaha! Då var den telefonen sönder. Dags att inhandla en ny. Vi åkte in till stan för att köpa en ny. När jag kollat på några olika modeller och märken blev det tillslut Sony ericsson K660i. Nöjd med köpte hittils. Nån som har n likadann eller några åsikter? ?
Bild från google!

Jag ¨får även ursäkta för den dåliga uppdateringen! Men har varit hos min mormor över helgen , , så har inte hunnit blogga. Skall bli aktivare igen , försöka iallafall. Ni får ha de så bra , så bloggar jag snart igen.

Shoppingrunda!

j Inlägget publicerat:2008-07-02 klockan 17:43:26||Kommentarer (1)
jj
Tjolahopp!
Har varit på en liten shoppingrunda idag. Riktigt nöjd med det jag köpt också :-) Jag inhandlade : en ny del till mit nomination armband ( mitt stjärntecken vågen) , en kalender , en BH , ett par jeans. BH-n och jeansen kommer från Lindex och kalendern från bokhandeln och delen till armbandet från en guldsmedsaffär. Här kommer lite bilder.

                        
 Min kalender                     Jeansen                             Fickorna

Nomination armband!

j Inlägget publicerat:2008-07-01 klockan 15:20:16||Kommentarer (0)
jj
Igår kom en av mammas arbetskompis och hennes flicka på besök till oss , för att gratulera mig på konfirmationen. Och gissa vad jag fick av dem ? Jo! Ett nomination armband. För er som inte vet vad de är så är de att arband som man kan sammla olika delar till. Här kommer bild på det.  TACK så jättemycket för armbandet. Jag uppskattade det verkligen. Fick ett hjärta som första del :-)

(Klicka på bilderna för att se dem större)