Design tävling!

j Inlägget publicerat:2008-08-31 klockan 07:48:24||Kommentarer (0)
jj


http://deliquate.blogg.se/manekineko

Jag är med i utlottningen av dehär fina designerna. De är så himla välgorda , och skulle passa utmärkt på min blogg. Min blogg skulle behöva en  ny höstig layout , och de är just dehär jag letat efter. Så nu sitter jag här och håller tummarna för att de är just jag som är den lycklige vinnare till nån av dehär designerna. Den översta faller mig mera i smaken.

Bloggändringar!

j Inlägget publicerat:2008-08-29 klockan 15:46:51||Kommentarer (0)
jj
Nu skall jag börja mixtra och trixa lite med bloggen. Har tröttnat på min gammla layout nu. Vifår se vad de blir . Ni får ursäkta er för röransom kommer uppstå nu under några dagar .

Annars! De är helg nu :D Sköönt. Fast de är nog helt kul i skolan också :P Helgen för min del blir lung , som vanligt.Är mycket hemma. Imorgon blir de väll stan en sväng med mamsen , och på söndag gäster . Nej! Nu skall jag dra igång arbetet med bloggen. Hoppas de lyckas.

Dålig updatering!

j Inlägget publicerat:2008-08-24 klockan 10:17:10||Kommentarer (0)
jj
Ja! Jag vet att dee har varit usel uppdatering på den senaste tiden. Men jag har orsaker . Klassen har varit på klassresa till Tammerfors i 3 dagar och så har de varit skola , så jag har inte haft tid att uppdatera bloggen. Jag har skrivkramp också , jag vet inte vad jag skall skriva om . Vi hoppas på ljusare tider. Skulle även behöva få en layout till min blogg , så om någon känner sig villig att göra en design till mig så gärna. Känner att min blogg är rätt så tråkig. Skall försöka färbättra mig och komma på något att skriva och fixa lite med bloggen .

Ballonghimmel!

j Inlägget publicerat:2008-08-17 klockan 14:57:15||Kommentarer (1)
jj
Har kollat igenom lite bilder , och hittade två bilder från kulturkarnevalens parad. När vi började paraden fick vi alla en ballong , som vi på torget släppte upp alla tillika. Totalt var de kanske närmare 700 ballonger som steh upp till luften den 4.8.08 på Jakobstad torg. De var väldigt färggrant med alla ballonger som svävade i luften . Här kommer bilderna jag lyckades få från det tillfället. (Bilderna är i minatyrformat!)Helgen är här!

j Inlägget publicerat:2008-08-15 klockan 16:37:15||Kommentarer (0)
jjNu har jag varit fyra dagar i skolan , och de känns bra. Helgen ligger nu framför , vilket kan vara skönt. Då man kan sova hur länge man vill och bara slappa , nån helg tärffa vännerna också . Ikväll blir de hemlagad pizza , mumma. Pizza är himla gott , tycker jag . Äter helst en skinpizza eller pepperoni  , beror lite på . Vilken pizza föredrar du ? Eller kanske du inte alls tycker  om pizza ?

Vad har du för planer för helgen ?
Idag skall jag somsagt baka pizza och se på nån film tror jag . Imorgon så skall jag till frissan  , skoj! Skall klippa håret en aning kortare och noppa ögonbrynen hos frisören .  Kanske de blir en vända till stan också , vem vet. Till kvällen får vi gäster , då de serveras god mat.  På söndag vet jag inte vad som händer ännu. En sak jag vet är att jag måste plasta alla böceker vi fått . Sen blir de skolan igen för en dag och sen på klassresa.

Ta de lungt och sköt om dig! Ha en underbar helg.

Kört igång igen!

j Inlägget publicerat:2008-08-14 klockan 17:22:38||Kommentarer (2)
jj
Tjingeling såhär i blåsvädret! (de blåser nästan storm hos mig!)
Nu ska jag skriva ett inlägg här , som jag inte hunnit på de sista dagarna pga. av skolstarten . Nu har de kört igång igen , skolan och de känns konstigt nog riktigt skönt. Jag har börjat nian , sista året i grundskolan.  Rutiner i livet igen , stiger upp , sminkar sig och gör sig klar , äter morgonmål , ser till att allt är med , cycklar till skolan , har lektioner , kommer hem , äter mat , gör läxor , hobbyn , och dusha datorn och sen isäng. Jag är en rutinmänniska. Klart att alla mina dadgar inte ser ut sådär , men i stort sätt.  Nu i början har de kännts lite konstig på morrnarna att stiga upp och tänka skola , men man vänjer sig väll efter nån vecka.

Sen fick vi veta att vi skall på klassresa i tisdag (19.8.08). Nu när skolan just har börjat. Brukar man likom inte fara på klassresan på våren då man är som mäst skoltrött ? Men nej , vi åker nu när de änn finns iver och ork att vara i skolan av alla elever. Sen har vi iget att se framemot och skall pinas inn i  de sista när alla andra åker på sina skolresor i maj . Men jaja , man får väll åka med bara och se glad ut. (:

De slog mig att ...!

j Inlägget publicerat:2008-08-10 klockan 18:51:58||Kommentarer (1)
jj
I övermorgon börjar skolan igen för min del . Roligt , spännande , tråkigt , hemskt , dåligt ! Ja känslorna är blandade kan jag säga. Först tycker jag att de kan kännas jobbigt att börja igen  , efter att har haft ett riktigt härligt sommarlov . Men å andra sidan ska de bli spännande och roligt att få träffa alla igen , och ha något att göra på dagarna och ha rutiner. Jag är en rutinmänniska. Så lite roligt skall de faktiskt bli. Börjar 9.an nu , så de känns extra speciellt , vet inte varför. Känner på mig att dethär kommer bli det bästa läseåret i min nuvarande skola. Sen skiljs vi alla åt och går skilja vägar , ochanske aldrig ses mera. De känns en aning skrämmande , men sånt man får ta. Jag ser inte fram emot den dagen vi går ut nian , men endå gör jag det massor . De låter så lockande med ny skola , nya vänner , nya lärare. Men ännu ett år skall jag gå i högstadiet. Jag hoppas att alla kämpar och försöker göra detta till ett oförglömligt läseår för alla. Hur känner du inför skolstarten ??

Diggiloo showen!

j Inlägget publicerat:2008-08-10 klockan 10:11:35||Kommentarer (3)
jj
Kvällen blev lika bra , om inte bättre än vad jag hade förväntat mig. De var hur kul och bra som helst. Artisterna gav verkligen allt de hade på scenen och vi i publiken hejjade/gungade och sjöng med :D De var bara så hima roligt. Jag har besätmmt att jag skall på Diggiloo 2009 också , helt säkert. De var inte så himla lätt att fota där vi satt , så de blev nog många foton med inte många som blev bra ,  hehe . Men några helt lyckade bilder lyckade jag få . Och kvällens mäst uppskattade artist var nog *tada* ..... Måns Zelmerlöw. Men alla var sjukt bra , jag tycker också att Molly Sanden var riktigt toppen . En magisk kväll blev det iallafall . Bilder finns här nedan . OBS! De är i miniatyrformat , klicka för att se större.

 
 

Göra mig klar!

j Inlägget publicerat:2008-08-09 klockan 14:30:54||Kommentarer (1)
jj
Snart måste jag börjar göra mig klart , för kl. 17.15 kommer dom efter mig och åker till stan för att gå ut och äta. Jag skall hinna dusha , klä på mig , sminka mig lite , och se till så att jag får allting med mig. Har ju 1 timme och 45 minuter på mig så jag skall nog hinna bra. Men de förutsätter att jag börhar masa mig upp får stolen då . Annars sitter jag här ännu efter en stund.  Så nästa dushen . Nu skall hoppa in i dushen.

Diggiloo idag!

j Inlägget publicerat:2008-08-09 klockan 09:27:34||Kommentarer (2)
jj
Godmorgon!
Dagens datum är 9.8.08 , vilket innebär att de är Diggiloo i stan idag. Kan ni gissa vem som skall dit ? Joo  , jag och min kompis :-) Skojsigt värre . Och som prikcet på i så skall vi gå ut och äta före. Hur mysigt är inte det ? Hoppas bara att de håller upp , inte så roligt om det regnar. Just nu är de mulet och blåser lite , så förhoppningsvis kommer det inget regn idag. Artisterna på Diggiloo ikväll är :

Det kommer nog att bli hur kul som helst. Kameran min hänger ochså med så det kommer nog foton i efterhand m typ imorgon eller så . Någon annan som varit på Diggiloo iår , och har några åsikter ? Var de bra/dåligt ? Måste ara se till att jag har laddat min kamera så att inte ackon far slut när jag skall fota. De vore lite synd . Men ja , roligt skall de bli iallafall. Jag hoppas på en jättehärlig kväll .
Klicka för att se större.

Jag har anlänt!

j Inlägget publicerat:2008-08-08 klockan 08:54:01||Kommentarer (2)
jj
Igår kl 21.30 kom jag hem från Jakobstad , efter 6½ timme i buss. Men det gick nog helt bra. Och roligt hade vi där också.  Massor med trevliga och jättsöt människor fick man träffa. Paddling , klättring fick vi testa på i vårt labb , vilket vr en ny upplevelse för mig . Så nu är man en erfarenhet rikare igen . Bilder hittar du på Kulturkarnevalens hemsida. Jag har nog fotat några bilder själv också. Nu är de ett helt år till innan de är KK igen , känns verkligen trist , för de var så himla roligt och ala människor man träffade var så himla trevliga och gulliga.  Nu är de jobbigaste kvar  , att packa upp. Uuuh! De 'r inte roligt alls.  Regnet öser ner hos mig så de lär bli en inne dag med böcker , film och att packa upp. Vad har du för planer för idag ?

Packat klart!

j Inlägget publicerat:2008-08-03 klockan 16:01:26||Kommentarer (2)
jj
Nu är min väska nästan fullpropad och jag har förhoppningsvis allting med mig . Några små saker som tandbordet , tandkräm , borste och dyl. fattas ännu för de ska jag ju ha imorgon bittti . Men allting annat är färdig packat.  Det ska bli så himla roligt , ja så roligt att de är svårt att förklara. Väntar jättemycket , och tror att det kommer att bli fyra lyckade dagar med över 600 andra ungdomar. I maj när vi anmälde oss kändes de som de var jättelänge tills den dagen då de var dags att åka , och imorgon är den dagen här. Tiden går så fort. Snart är de dags att åka hem därifrån också i all hast. Men nu skall ja se om det kommer nått på tv , så tjingeling.

Dags för äventyr.

j Inlägget publicerat:2008-08-03 klockan 11:42:55||Kommentarer (1)
jj

Klockan 6.00 imorgon bitti går bussen från busstationen , destination Jakobstad. Jag och min kompis M skall alltås bege oss på KK (kulturkarnevalen) för andra året i rad. Dethär året skall vi delta i äventyrslabbet , medan vi ifjol deltog i Foto & tidningslabbet. Kulturkarnevalen är ett årligt evenemang som ordnas av FSS ,nu för sjätte året . Så de är alltså ganska nytt . Men endå lockas över 600 ungdomar dit. Det skall bli väldigt spännande att åka. Hoppas på att vädret är bra , skulle vara lite synd om de skulle regnar. Vi får hoppas på det bästa.

Så idag skall jag packa min väska , så att jag är redo. Lite nervös är jag redan , kan jag erkänna. Men nog skal väll allting gå bra.  Jag har ju min kompis som stöttar mig så tillsammans skall vi nog klara det riktigt fint. Hem tillbaka kommer vi på torsda kväll . Så tills dess är de nog knappt med bloggningen. Men slänger nig in ett inlägg idag ännu. Och kameran hänger ju sklart med , hehe . Ha det bäst så hörs vi .